DRIVEN BUTIKSSÄLJARE TILL VÅR STÖRSTA STOCKHOLMSBUTIK!

 

Är din strävan att alltid avsluta en affär med en 100% nöjd kund?  Är du affärsorienterad, självständig, engagerad och bra på att skapa goda relationer? Är du lösningsorienterad med design & inredning som ett intresse eller proffession? Söker du dessutom nya utmaningar inom försäljning då är du välkommen till oss!

Vem är du

Vi söker en ambitiös, lojal och noggrann butikssäljare/projektledare till vår 1000 kvm stora butik i Danderyd/Sollentuna. Du är en dokumenterat duktig säljare med erfarenhet av butiksförsäljning. Du är intresserad av service och har ett brinnande designintresse med fokus på kvalitet och inte kvantitet. Du ska kunna hålla många bollar i luften, alltid har kunden i fokus, vara noggrann och ha ett sinne för detaljer när det kommer till både siffror och uppföljning. 

Kvalifikationer

Du har en avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har ett gott siffersinne. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom liknande verksamhet, så som försäljning av badrumsinredning och kakel eller liknade som bygghandel, tapet och färghandel eller heminredning inom färg och form. Kunskaper i ritprogrammet Winner är meriterande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ge rådgivning till kunder, både privata och professionella när det gäller badrums-inredning och kakel men det är en fördel om du också kan de byggtekniska delarna i en badrums-renovering. En stor del av våra kunder bokar tid och får vägledning framförallt i designfrågor och val av interiörer men också planlösningar och byggtekniska frågor. 

Du kommer ha kontakt via mail och telefon och noggrannhet i uppföljning är viktig. Vi ritar också våra kunders badrum i Winner och är en fördel om du bemästrar. 

Om oss

Kakeldesign är Norra Stockholms största badrumsbutik. I Sollentunabutiken är vi just nu 5 anställda och söker nu ytterligare personal pga vår expansion! Vi erbjuder trevliga arbetskamrater och familjär stämning i ett företag som ständigt expanderar. Trivsel står högt på vår agenda och vi har högt i tak både bildligen och bokstavligen.

Idag har Kakeldesignkoncernen vuxit till ca 40 anställda och den framtida utvecklingen med inplanerad expansion ser mycket lovande ut. Detta beror bland annat på det starka förtroendekapital vi har byggt upp under dessa 27 år, både hos arkitekter, byggare och plattsättare. Vi är ett kakelföretag som går bra!

Anställningsform: Vanlig anställning , tillsvidare 

Ansök innan: 2017-08-15 

Tillträde: Omgående

Lön: Efter överenskommelse 

Arbetstid: Heltid, lördagsarbete varannan vecka.  

Öppettider: Vardagar 10.00 – 18.00. Lördag 10.00 – 14.00 

Ansök här: sollentuna@kakeldesign.se