Vi har flera butiker – 2 i Stockholmsområdet, en i Uppsala och en i Gävle – samtliga tar hand om både proffs och konsumenter. Dessutom finns vi i Östervåla där ligger vårat huvudkontor och huvudlager samt också en byggvaruhandel. Nedan hittar du de tjänster som är lediga hos oss för tillfället. 
Välkommen med din ansökan!

 

Kakel & Design AB söker personal till butiken i Sollentuna

KAKEL & DESIGN SÖKER ENGAGERAD OCH DRIVEN PERSONAL
Kakel & Design är ett bolag inom koncernen Kakel Max AB (publ). Bolaget befinner sig i ett expansivt skede och söker därför personal. Bolaget återförsäljer kakel, klinker, natursten och tillbehör samt relaterade tjänster. Huvudkontoret är i Östervåla med butiker i Gävle, Uppsala, Sollentuna och Årsta. Vår resa påbörjades för 30 år sedan och vi har utvecklats till att bli en av de största aktören på marknaden.

BESKRIVNING AV TJÄNSTEN
Vi söker en eller flera person(er) med erfarenhet från kakelbranschen och/eller med erfarenhet från arbete i proffsbutik eller erfarenhet som plattsättare.

Tjänsten och arbetet omfattar att, tillsammans med kollegor, erbjuda kunden en komplett lösning av produkter och tjänster där kakel, klinker och mosaik är den gemensamma nämnaren.  Våra kunder återfinns primärt inom butikens upptagningsområde, Stockholm. Kunderna är plattsättare, projektledare för byggprojekt och bygg- och fastighetsbolag och arkitekter.

VI FÖRVÄNTAR OSS ATT DU
• har hög känsla för service och bemötande och älskar att sälja
• är positiv, motiverande och en god kommunikatör
• har ett starkt driv och kan ta egna initiativ
• är strukturerad, lyhörd och lösningsorienterad
• trivs i en hektisk miljö och klarar av att hålla många bollar i luften.

VEM ÄR DU
Vi söker dig som brinner för kakel och design, är välmeriterad inom försäljning till företagskunder.

Du har en passion för service och bemötande och du drivs av försäljning och att överträffa kundernas förväntningar, skapa långsiktiga relationer med såväl kunder som med dina medarbetare.

VI ERBJUDER
 • Ett spännande jobb i ett företag som växer
 • Ett företag med en informell ton och livfull miljö
 • Lojala och professionella kollegor
 • Goda möjligheter till personlig utveckling
 • Lön enligt kvalifikationer

Omfattning: Heltid eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 22 mars 2018. Intervjuer sker löpande. Ansökan sker med personligt brev och CV, märk din ansökan med ”Proffssäljare Sollentuna” till ulf.ribbenstedt@kakeldesign.se

Du är alltid välkommen in till någon av våra butiker

och berätta om dig!  

Är din strävan att alltid avsluta en affär med en 100% nöjd kund?  Är du affärsorienterad, självständig, engagerad och bra på att skapa goda relationer? Är du lösningsorienterad med design & inredning som ett intresse eller proffession?
Söker du dessutom nya utmaningar inom försäljning då är du välkommen till oss!