NORDISK STIL MED ITALIENSK KVALITET!

Produktserien BETONSTIL finns i tre olika utseenden: Concrete, Ashwood och Duet. Var och en i fyra moderna och minimalistiska nyanser – Light, Mid, Warm och Dark. BETONSTIL matchar den avskalade skandinaviska inredningsstilen perfekt. Sedan finns dessutom den mer dekorativa sidan av serien Hexa och Mixdecò – från vitt till rosa, från grönt till blå nyanser, fyra moderna och raffinerade dekorer och mosaiker som kompletterar de svalare Concrete, Ashwood och Duet utomordentligt. Se även Terratinta's andra mycket populära serier; BETONGREYSSTONEDESIGNSTONEEVOLUTION.

betonstil_duet_dark_br.jpg
betonstil_duet_light_br.jpg

BRAVE – EN DJÄRV YTA MED STENLOOK

Serien BRAVE är en tolkning av naturstenens skönhet, rik på ådring och nyansväxlingar som skapar dynamiska ytor. BRAVE finns i flera olika storlekar och flera lättkombinerade färger – fem för golv och tre stycken för vägg. För vägg finns dessutom i 3D- och dekorplattor som alla skapar vackra tredimensionella ljuseffekter. Då BRAVE's golvplattor också finns med grövre struktur kan de med fördel användas utomhus. Om du vill se hela BRAVE-serien kan du gå in på Atlas Concorde's hemsida här!

DWELL – EXKLUSIV ESTETIK MED STARK KARAKTÄR

För att vara enfärgade är porslinsplattorna i serien DWELL ovanligt levande, med en yta som påminner om handborstad betong och finns att få antingen matt eller slipad. DWELL finns i sex stycken, både varma och kalla nyanser – dessutom kan man komplettera med blanka eller 3d-mönstrade väggplattor i ett flertal färger. Om du vill se hela DWELL-serien kan du gå in på Atlas Concorde's hemsida här!


MARVEL PRO – STENKÄNSLA MED ALLA KAKLETS FÖRDELAR & FLEXIBILITET

Denna platta – både MARVEL och MARVEL PRO – tolkar ganska exakt den grafiska teckningen, ådringen och djupet i naturlig marmor. MARVEL ger den känsla av lyx och klass som stenen erbjuder men med kaklets alla fördelar – den perfekta lösningen för badrum. En komplett och samordnad kollektion som uppfyller både de estetiska och de funktionella behoven för både interiörer och exteriörer. Den populära MARVELkollektionen har sedan en tid breddats med den lite lyxigare serien MARVEL PRO. Nu har tillverkaren Atlas Concorde utvecklat denna fantastiska kollektion ytterligare – med plattor i XL-format; 120x120 och 120x240. I MARVEL finns dessa i varianterna Callacatta Extra och Grey Stone, och i MARVEL PRO i Statuario Select och Cremo Delicato. Den mycket exklusiva känslan är svår att överträffa!

AXI – DEN UNIKA KÄNSLAN AV TRÄ MED HÅLLFASTHETEN HOS CEMENT

AXI tolkar på ett modernt sätt olika träslags speciella och unika karaktär i både ådring, struktur och färg. Plattornas matta, varma ytan förstärker vintagekänslan – att plankorna faktiskt är påverkade av tidens tand, väder och vind. AXI kombinerar alla fördelar med keramiska plattor – perfekt för både privata rum och kommersiella lokaler – med den naturliga känslan av träplank i olika bredder.

BISTROT – STENKÄNSLA I SMAKFULL DESIGN

BISTROT är resultatet av både ingående och noggranna studier av olika stensorter och en ledande produktionsteknik. Plattorna, finns i fyra färgvarianter i marmorlook; Pietrasanta, Calacatta Michelangelo, Marfil – dessa tre finns också med dekor – och Infinity och dessutom två olika  stentyper; Crux Taupe och Crux Grey. På vårt lager har vi Pietrasanta och Pietrasanta Decoro i hexagoner som standard. BISTROT är främst avsedd för golv och vägg i bostäder och kommersiella lokaler med lätt trafik .

DIAMANTE – PASSAR BÅDE FÖR HEM OCH DET OFFENTLIGA RUMMET

DIAMANTE är den perfekta plattan för både hemmet eller för större kommersiella och offentliga arkitekturprojekt. Den har exceptionella egenskaper som gjort för golv och ytor med hög belastning och starka påfrestningar. DIAMANTE finns i ett antal olika storlekar. Dessutom kännetecknas kollektionen av ett stort urval av färger – men med en ganska modest skuggning och ådring – vilket gör dem enkla att arbeta med.

atlas_diam_sabbia.jpg

GROUN_D – TÅLIGT MED TYDLIG DJUR- OCH NATURINSPIRATION

GROUN_Ds grova råa yta påminner till viss del om sten – det märks direkt att otämjd, vild natur och djurriket varit inspirationskällan. Det är en platta som är mycket tålig och som passar både i offentliga och privata sammanhang. Med det breda utbudet av tillgängliga storlekar och fleraolika färgställningar, sin ådringsstruktur och sina subtila färgskiftningar är GROUN_D lätt att älska och ta till sig. 

groun_d_grey wolf.jpg
groun_d_green turtle.jpg

KALEIDO – BÄSTSÄLJARE MED STENKARAKTÄR

KALEIDO är granitkeramikplattor i stenkaraktär med tydlig ådring och en yta med ett subtilt glitter. KALEIDO är en av våra absoluta bästsäljare; till ett väldigt fördelaktigt pris får du en mycket högkvalitativ platta som finns i massor med storlekar och i nio eleganta och sofistikerade färger – varav tre stycken är lagervaror; Bianco, Grigio och Nero. 

MARK – SKAPA LEVANDE & FANTASIFULLA YTOR

MARK är en kollektion med keramiska plattor med hög teknisk kvalitet i sex olika nyanser, alla estetiskt tilltalande och eleganta. De är lätta att kombinera för att skapa ett badrums med modern look, ytstrukturerna och de sofistikerade och mjuka färgerna passar perfekt för att ge en känsla av raffinerad lyx. MARK passar både för privata bostäder, offentlig miljö och utomhus och finns också som mosaik.

mark_moka.jpg

MARVEL – STENKÄNSLA MED KAKLETS ALLA FÖRDELAR

Denna platta – både MARVEL och MARVEL PRO – tolkar ganska exakt den grafiska teckningen, ådringen och djupet i naturlig marmor. MARVEL ger den känsla av lyx och klass som stenen erbjuder men med kaklets alla fördelar – den perfekta lösningen för badrum. En komplett och samordnad kollektion som uppfyller både de estetiska och de funktionella behoven för både interiörer och exteriörer. Den populära MARVELkollektionen har sedan en tid breddats med den lite lyxigare serien MARVEL PRO. Nu har tillverkaren Atlas Concorde utvecklat denna fantastiska kollektion ytterligare – med plattor i XL-format; 120x120 och 120x240. I MARVEL finns dessa i varianterna Calacatta Extra och Grey Stone, och i MARVEL PRO i Statuario Select och Cremo Delicato. Den mycket exklusiva känslan är svår att överträffa!

MEMORY MOOD – VÄCKER MINNEN OCH KÄNSLOR

MEMORY MOOD är – som hörs på namnet – en platta som vill väcka såväl minnen och associationer som känslor. Plattornas yta är modern men också klassisk och elegant, i färger som harmonierar med varandra och kommer att ge rummen ett stark uttryck och karaktär, vare sig din stil är modern eller klassisk. MEMORY MOOD kommer i många olika storlekar och finns även i en mönstrad variant som är lätt att kombinera med grundplattorna.

TREVERK – SOM ATT HA NATUREN INOMHUS

Treverk finns ett brett spektrum av färger – träslag – och mönstereffekter som tillsammans med den varma, matta ytan ger varje enskild platta en mycket naturlig look. Treverk passar både på golv och som väggbeklädnad, antingen på egen hand eller tillsammans med mosaikplattor. Dessutom finns de i en utomhusversion, med antihalk-yta. Treverk har erhållit Europeiska unionens miljökvalitetsmärkningen, som tilldelas produkter som uppfyller de miljökrav som ställs; lägre energiförbrukning i produktionsprocesser, mindre utsläpp i luft och vatten och förbättrad konsumentinformation och avfallshantering.