Överst pĂ„ sidan
Image slider
Proffs & Arkitekt
Med sÀkra leveranser och personlig service Àr vi din partner för framgÄngsrika projekt. Utforska vÄrt noga utvalda och kuraterade sortiment online eller i butik. Genom skrÀddarsydda lösningar optimerar vi ditt projekt efter dina unika behov & förutsÀttningar.

Oavsett om du Àr projektledare, plattsÀttare eller arkitekt sÄ hjÀlper vi dig med ditt projekt. VÀlkommen att kontakta  din nÀrmaste 
butik .
Hover image
Detaljbild av kakel, lÄdfront och skönhetsprodukter

PROJEKTSORTIMENT

UpptÀck vÄrt projektsortiment för arkitekter och hantverkare. Du kan ocksÄ besöka nÄgon av vÄra butiker för att ta del av vÄrt fulla sortiment och fÄ personlig hjÀlp.
Hover image
Grön blomsterkvist i glasvas

HÅLLBAR FRAMTID

Vi strÀvar efter att minimera vÄr miljöpÄverkan genom att vÀlja material och produkter med omsorg, frÀmja energieffektivitet och minska avfallet i vÄra processer. Genom att samarbeta med tillförlitliga leverantörer som delar vÄra vÀrderingar och arbeta aktivt för att minska vÄr klimatpÄverkan, vill vi vara en del av lösningen för att bevara och skydda vÄr planet för framtida generationer.
Modernt badrum med ljusgrÄ granitmosaik

VÅRT KUNDLÖFTE

- SĂ€kra leveranser och personlig service
- Noga utvalt och kuraterat sortiment
- SkrÀddarsydda lösningar
- Stöd för alla roller i projektet

INFORMATION & MANUALER

Image slider
Proffs och Arkitekt
Med sÀkra leveranser och personlig service Àr vi din partner för framgÄngsrika projekt. Utforska vÄrt noga utvalda och kuraterade sortiment online eller i butik. Med skrÀddarsydda lösningar optimerar vi ditt projekt efter dina unika behov & förutsÀttningar. Oavsett om du Àr projektledare, plattsÀttare eller arkitekt sÄ hjÀlper vi dig med ditt projekt. VÀlkommen att kontakta  din nÀrmaste butik .
Hover image
Man hÄller i fÀrgprover

Projektsortiment

Hover image
Grön blomsterkvist i glasvas

HĂ„llbar framtid

Badrumsinteriör med ljusgrÄtt kakel och klinkergolv
VÄrt kundlöfte
 • SÄKRA LEVERANSER OCH PERSONLIG SERVICE
  Vi prioriterar pÄlitliga leveranser och erbjuder personlig service för att sÀkerstÀlla att ditt projekt flyter smidigt och framgÄngsrikt.

 • NOGA UTVALT OCH KURATERAT SORTIMENT
  Utforska vÄrt noggrant utvalda och kuraterade sortiment online eller i butik, dÀr varje produkt Àr handplockad för att möta höga kvalitetsstandarder och estetiska krav.

 • SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR
  Vi erbjuder skrÀddarsydda lösningar som optimerar ditt projekt efter dina unika behov och förutsÀttningar, vilket garanterar att varje detalj Àr noggrant anpassad för att passa din vision.

 • STÖD FÖR ALLA ROLLER I PROJEKTET
  Oavsett om du Àr projektledare, plattsÀttare eller arkitekt, Àr vi hÀr för att stödja och hjÀlpa dig genom hela projektet för att sÀkerstÀlla dess framgÄng.

Information och manualer

Image slider